DA31: Malakias’ Bog 4

1 Thi se, Dagen kommer, luende som en Ovn; og alle de frække og alle, som øver Gudløshed, skal blive som Strå, og Dagen, som kommer, skal lade dem gå op i Luer, siger Hærskarers HERRE, så der ikke levnes Rod eller Gren at dem.

2 Men for eder, som frygter mit Navn, skal Retfærds Sol opgå med Lægedom under sine Vinger, og I skal gå ud og boltre eder som Kalve, der kommer fra Stalden,

3 og trampe de gudløse ned; thi de skal blive til Støv under eders Fodsåler, den bag jeg griber ind, siger Hærskarers HERRE.

4 Kom min Tjener Moses’s Lov i Hu, hvem jeg pålagde Vedtægter og Lovbud om alt Israel på Horeb.

5 Se, jeg sender eder Profeten Elias, før HERRENs store og frygtelige Dag kommer.

6 Han skal vende Fædrenes Hjerte til Sønnerne og Sønnernes til Fædrene, at jeg ikke skal komme og slå Landet med Band.

Lignende indlæg:

  • DA31: Malakias’ Bog 11 Et Udsagn; HERRENs Ord til Israel ved Malakias. 2 Jeg elsker eder, siger HERREN; men I spørger: "Hvori har du vist, at du elsker os?" Er Esau ikke Jakobs Broder, lyder det fra HERREN, […]
  • DA31: Malakias’ Bog 21 Og nu udgår følgende Påbud til eder, I Præster; 2 Hvie I ikke adlyder og lægger eder på Sinde at holde mit Navn i Ære, siger Hærskarers HERRE, så sender jeg Forbandelse over eder og […]
  • DA31: Malakias’ Bog 31 Se, jeg sender min Engel, og han skal bane Vej for mit Åsyn; og til sit Tempel kommer i et Nu den Herre, I søger, og Pagtens Engel, som I længes efter; se, han kommer, siger Hærskarers […]
  • Abbas erklærer alle aftaler med Israel og USA for færdige Mahmoud Abbas erklærer alle aftaler og forståelser med Israel og USA for at være afsluttet.  Det siger den palæstinensiske præsident tirsdag ifølge det palæstinensiske […]
Tagged with:    

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development