DA31: Malakias’ Bog 4

1 Thi se, Dagen kommer, luende som en Ovn; og alle de frække og alle, som øver Gudløshed, skal blive som Strå, og Dagen, som kommer, skal lade dem gå op i Luer, siger Hærskarers HERRE, så der ikke levnes Rod eller Gren at dem.

2 Men for eder, som frygter mit Navn, skal Retfærds Sol opgå med Lægedom under sine Vinger, og I skal gå ud og boltre eder som Kalve, der kommer fra Stalden,

3 og trampe de gudløse ned; thi de skal blive til Støv under eders Fodsåler, den bag jeg griber ind, siger Hærskarers HERRE.

4 Kom min Tjener Moses’s Lov i Hu, hvem jeg pålagde Vedtægter og Lovbud om alt Israel på Horeb.

5 Se, jeg sender eder Profeten Elias, før HERRENs store og frygtelige Dag kommer.

6 Han skal vende Fædrenes Hjerte til Sønnerne og Sønnernes til Fædrene, at jeg ikke skal komme og slå Landet med Band.

Lignende indlæg:

  • DA31: Malakias’ Bog 11 Et Udsagn; HERRENs Ord til Israel ved Malakias. 2 Jeg elsker eder, siger HERREN; men I spørger: "Hvori har du vist, at du elsker os?" Er Esau ikke Jakobs Broder, lyder det fra HERREN, […]
  • DA31: Malakias’ Bog 21 Og nu udgår følgende Påbud til eder, I Præster; 2 Hvie I ikke adlyder og lægger eder på Sinde at holde mit Navn i Ære, siger Hærskarers HERRE, så sender jeg Forbandelse over eder og […]
  • DA31: Malakias’ Bog 31 Se, jeg sender min Engel, og han skal bane Vej for mit Åsyn; og til sit Tempel kommer i et Nu den Herre, I søger, og Pagtens Engel, som I længes efter; se, han kommer, siger Hærskarers […]
  • Jeg og Faderen, vi er ét Jesus siger: Jeg og Faderen er ét. (Joh 10:30) Vi tror, som kristne, på det Jesus siger han er, vi tror på at han blev menneske men samtidig er han Gud. Vi tror også at han åbenbarer og […]
Tagged with:    

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development